Евродепуртати атакуваха Бойко Борисов по темата за борбата с корупцията в

...
Евродепуртати атакуваха Бойко Борисов по темата за борбата с корупцията в
Коментари Харесай

Борисов: Аз съм зелен човек – спасявахме щъркелчета и блатни кокичета

Евродепуртати нападнаха Бойко Борисов  по тематиката за битката с корупцията в България. От своя страна той даде обещание до 2-3 години страната ни да се оправи с казуса.

Българските евродепутати Петър Курумбашев и Николай Бареков  атакуваха премиера за корупцията. Към тях се причисли и  Ска Келер от зелените в Екологичен потенциал, заяви ДАРИК. 

„ Корупция има на всички места и водим голяма борба. Избиран съм 11 пъти като победител на избори в България. София имаше рецесия с боклука, когато станах кмет. Нямаше цех, нямаше нищо. Сега София след Цюрих е най-добре проведената система. В същото време, в случай че има такава корупция, каквато казвате ще има ли растеж на стопанската система и вложения. Как ще ни избират все нас преди всичко. Както сме се заели в този момент, до 2-3 години ще се оправим и то добре. Моля ви, тези наши другари, които стачкуват ми бяха съдружни сътрудници. Разделиха се на три партии с три вожда. Те са нашият най-естествен сътрудник. Не съм отговорен, че завоювах изборите. Социалистите организираха изборите и ние победихме “, отговори на офанзивите Борисов.

Ска Келер провокира най-конкретния отговор от българския министър-председател.

„ Председателството и мотив да се хвърли светлина върху страната. Има хиляди по улиците които показват в отбрана на Пирин. Много стачкуват против корупцията и едно решение за построяването на ски курорт и противозаконна сеч. Район предпазен по силата на правото на Европейски Съюз. Зачитането на върховенството на закона е значимо в Европейски Съюз. Председателството би трябвало да даде добър образец. Минаха 11 години от вашето участие. Прочетохме 11 отчета по тематиката корупция. Все още България е страната с най-вече корупция в Европейски Съюз. Много от ограниченията са контрапродуктивни. Последният закон споделя, че хората които подават сигнали са изправени пред заплахата от наказателно гонене. Има проблем и с въздействието върху медиите от страна на тъмни кръгове. Европейска комисия няма по какъв начин да пренебрегне тези обстоятелства. Трябва да се заемете с битката с корлупцията. Кажете по какъв начин да ви помогнем “, обърна се тя към Борисов.
 Премиерът даде отговор и по рецензиите за Пирин като изяви подготвеност да се подпише пред евродепутатката, че в Банско няма да бъде издигната и една керемида отвън втория въжен превоз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР